Köpvillkor

Kunduppgifter

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om eventuella leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.

Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella. När du genomför en beställning innebär detta att du samtycker till att vi registrerar ditt namn och personnummer/organisationsnummer i vårt kundregister.

Priser

Priserna gäller vid köp i Heidruns Butik, moms är inkluderad med 6%. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan avisering i förväg.

Betalning

Betalning sker via kortbetalning. Du som vill swisha in din betalning, kontakta gun-britt@heidruns.se så ordnar vi detta. Företag ombedes mejla order till order@heidruns.se. Leverans inkluderad faktura, betalningsvillkor: 30 dagar.

Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta.

Leverans

Porto 39 kr tillkommer. Vid beställning över 500 kr fraktfritt. Leverans sker inom 3–7 dagar. Om böckerna väger över 2 kg, skickas böckerna med PostNords MyPack collect. Om leveransen inte kan ske inom utlovad tid, lämnar vi leveransbesked.

Reklamation

Vid felaktig bok eller defekt reklamera snarast till info@heidruns.se