entren

Heidruns Förlag finns och verkar i ett grönt hus (en före detta lanthandel) i byn Fensbol i en före detta lanthandel. Förlaget har funnits sedan 1990 – skönlitteratur, poesi, barnböcker, reseskildringar, konst, humor, fack- och debattlitteratur.

Eftersom vi betraktar världens om vår hembygd sätter vi inga gränser mellan det som kallas provinsiellt, ja värmländskt, och det som hör hemma i andra språkområden och kulturer. Namnet har vi lånat från den fornnordiska geten Heidruns som stod på taket till Valhall och åt av världsträdet Yggdrasils frodiga grönska.

MANUS

Heidruns är ett litet förlag med begränsade resurser både tidsmässigt och ekonomiskt, men vi gör så gott vi kan för att sprida spännande och bra litteratur. Men dessa våra begränsningar gör att vi inte automatiskt kan ge respons och snabb läsning av manus. Läs därför detta innan du beslutar dig för att skicka in ett manus.
– vi tar inte ansvar för insända, ej beställda manus
– vi returnerar inte manus såvida du inte bifogar returporto
– vi har inte möjligheter att ge skriftliga kommentarer eller generella skrivråd om manus

PRESS

Högupplösta bilder och övrigt pressmaterial finner du under BÖCKER respektive FÖRFATTARE

Är du journalist eller redaktör och vill beställa ett recensionsexemplar av en av våra böcker? Mejla namn, adress och uppdragsgivare till info@heidruns.se.

KONTAKT

Bengt Berg
Förläggare
Bengt.berg@heidruns.se
+46(0)70 582 76 08
Gun-Britt Karlsson
Förläggare, marknadsansvarig
gun-britt@heidruns.se
+46(0)70 511 85 34

Heidruns Förlag
Fensbol 39
S-685 93 Torsby

info@heidruns.se