Gun-Britt Karlsson
HemBöckerFörfattarePressAntikvariatKaféGalleriEvenemangBengt BergHeidruns vännerKontakt
Författare

© Heidruns Förlag

Britt Karin Larsen

Britt Karin Larsen (f. 1978) har i sitt hemland en omfattande litterär produktion bakom sig. Hon debuterade 1978 med diktsamlingen "5 mg blues og andre dikt" och har sedan dess gett ut dokumentära böcker, flera diktsamlingar, barnböcker och romaner. För den avslutande delen i den s.k. tattartrilogin, "Sangen om løpende hester", 1999, belönades hon med Norska PEN:s yttrandefrihetspris:
Britt Karin Larsens romanserie om Finnskogsfolket och den s.k. tattartriologin är två av hennes många litterära projekt.Det växer ett träd Mostamägg
Britt Karin Larsen
Denna roman av en av Norges mera uppmärksammade författare, Britt Karin Larsen, utspelar sig på den så kallade Finnskogen som ligger mellan Klarälven i öster och Glomma i väster. Den utspelar sig från kanske halvannat århundrade tillbaka och skildrar på ett målande poetiskt språk hur livet kunde gestalta sig för en ung kvinna med ett litet barn och en kärv verklighet runtom. 
  Reapris: 68 kr (Ordpris 220 kr)
Himmelbjörnens skog
Britt Karin Larsen
Himmelbjörnens skog är en fristående fortsättning på den kritikerrosade romanen "Det växer ett träd i Mostamägg".  Bokens dramatik utspelas på den svensk-norska Finnskogen under ett fattigt 1800-tal, där huvudpersonen Lina tillsammans med Kaisa och andra torpare kämpar för en framtid vid det nerbrunna hemmet på Mostamägg. 
  Pris: 180 kr

Sök titel, författare eller ISBN


2018-07-09

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Heidruns Förlag
Fensbol 39
685 93 Torsby, Sweden

Bengt Berg: 070-582 76 08
Gun-Britt Karlsson: 070-511 85 34


heidruns.se
info@heidruns.se

Cookieinformation

© Heidruns förlag

Efter dryga 25 år har vi stängt Heidruns Bok & Bildcafé.