Gun-Britt Karlsson
HemBöckerFörfattarePressAntikvariatKaféGalleriEvenemangBengt BergHeidruns vännerKontakt
Författare

© Andreas Bennin

Hemsida »

Ismael Ataria

Ismael Ataria är poet, författare och artist. Han är född och uppvuxen i värmländska Hagfors. Han har turnerat över hela landet med sina poetiska föreställningar, under 2017 har han varit aktuell i Västanå Teaters uppsättning Livs Levande. Ismael har alltid odlat sitt eget uttryck som poet och utvecklat en helt egen unik stil. Ismaels poesi är en dörr som leder till ett rum för alla. I Ismael Atarias dikter möts ljus och mörker, allvar och humor med en stor portion mänsklig värme.

Ismael har mottagit flera priser och utmärkelser, bland annat Region Värmlands Litteraturstipendium 2014 och Frödingstipendiet 2016.

Utgivning:
Längtan till whatever, Heidruns 2017
Bokstavsängeln – Asfalt, stjärnor och allt däremellan, Heidruns 2013
Allt jag vill för dig ingen annan, Heidruns 2009
Småstadshjärtan –unga röster om livet, projektledare & redaktör, Heidruns 2011Bokstavsängeln – Asfalt, stjärnor och allt däremellan
Ismael Ataria
Den här diktsamlingen är en bok med en mängd röda trådar där den starkast lysande går under poetens eget namn, Ismael Ataria. Det är en inbjudan, en biljett till en resa in i ett hjärta där det rastlösa alfabetet bor. 
  Reapris: 48 kr (Ordpris 158 kr)
Längtan till whatever
Ismael Ataria
Längtan efter att skakas om, längtan efter det onämnbara, att vad som helst ska komma och svepa oss med, driva ihop oss, få oss att verkligen möta varandra Längtan till whatever handlar om längtan efter samhörighet. Att återigen ana sanningen, känna inspiration, tillhörighet och kärlek. 
  Pris: 148 kr

Sök titel, författare eller ISBN


2018-07-09

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Heidruns Förlag
Fensbol 39
685 93 Torsby, Sweden

Bengt Berg: 070-582 76 08
Gun-Britt Karlsson: 070-511 85 34


heidruns.se
info@heidruns.se

Cookieinformation

© Heidruns förlag

Efter dryga 25 år har vi stängt Heidruns Bok & Bildcafé.