Gun-Britt Karlsson
HemBöckerFörfattarePressAntikvariatKaféGalleriEvenemangBengt BergHeidruns vännerKontakt
Bokpresentation
Kriminalroman i Stockholmsmiljö

Reapris: 96 kr 
Ordpris: (290 kr)
ISBN:
9789186699406
Språk:
Svenska
Kategori:
Skönlitteratur
Utgivning:
2017 februari
Format:
140x210
Sidor:
352
Lagerstatus:
Finns i lager
Döden stiger på vid Slussen
Carl Tiberg
En ung ex-polis försöker ta sitt liv. En människa återvänder hem från ett liv i exil. En äldre gentleman knuffas ut från ett stup vid Katarinavägen i Stockholm.

Charlotte Ekelöf – kommissarie vid Enhet D på Stockholmspolisen, står med sina kollegor rådlösa inför ett brutalt och gåtfullt mord. Mitt på Södermalm med uppenbar risk för vittnen. Allt verkar slumpartat men på samma gång planerat in i minsta detalj. Ledtrådar ligger i full dager men de leder ingen vart. Om det finns någon logik bakom mordet tycks den lika dunkel som diabolisk.

"Döden stiger på vid Slussen" utspelar sig huvudsakligen i Stockholm. En vacker och gåtfull stad präglad av historia, urbanitet och sitt säregna läge mellan hav och sjö – inland och kust. Författaren borrar djupt i människans mörkare sidor utan att förlora blicken för hennes värme och ljus. Boken är författarens romandebut och utgör första delen i en planerad Stockholmstrilogi.

Carl Tiberg är född 1972 i Oxelösund men bor numera i Stockholm. Han hyser ett starkt intresse för samhällsfrågor, konst, arkitektur och natur men brännpunkten ligger i en fascination inför människan av vår tid.

Recensioner:
"En ruskig historia, spännande fram till sista sidan. Handlingen utspelas till en stor del i Stockholm, på Söder framför allt. Författaren delar generöst med sig av sina kunskaper

En god stilist är han också, Tiberg. Imponerar gör hans förmåga att klart och redigt skildra händelseförloppet så att en läsare kan bilda sig en god uppfattning om vad som sker och hålla reda på personerna i boken.
Summa summarum en av de bästa deckare jag läst på senare år."

Bengt Åkerblom i Wermlandiana nr 3/2017

 Högupplöst bild
« Norrsken över Kloster Pub  |  Fåglar i fält »

Sök titel, författare eller ISBN


2018-07-09

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Heidruns Förlag
Fensbol 39
685 93 Torsby, Sweden
Tel: 0560-421 26
Bengt Berg: 070-582 76 08
Gun-Britt Karlsson: 070-511 85 34


www.heidruns.se
info@heidruns.se

Cookieinformation

© Heidruns förlag

Efter dryga 25 år har vi stängt Heidruns Bok & Bildcafé.